Zakelijk Uitblinken – Lijnrecht naar Resultaat

Executive – directeur, CEO, bestuurder, manager en leidinggevende.

Als Executive sta je voor grote uitdagingen. Je bent verantwoordelijk voor de resultaten van het bedrijf. Het succes begint bij jou. Een goede leider creëert nieuwe leiders, weet betrokkenheid te creëren en veranderingen goed te managen. Verder draag je de cultuur van het bedrijf uit en stem je jouw strategie hierop af.

Of je nu directeur, CEO, topmanager of bestuurder bent, je voelt je verantwoordelijk, maar het is ook eenzaam aan de top. Je staat voor belangrijke vraagstukken en jouw beslissingen zijn leidend. Je bent geen uitzondering als stress de overhand krijgt omdat gewenste resultaten uit blijven. Tijd dus om in de spiegel te kijken en inzicht te krijgen in je eigen gedrag.

Wanneer je blijft doen wat je altijd deed, blijf je krijgen wat je altijd kreeg. Dat is jouw geprogrammeerde toekomst.

Resultaat, daar gaan we voor. Er zit potentie in je bedrijf, in je mensen en niet in de laatste plaats in jezelf en jij wilt dat absoluut benutten. Het is de verantwoordelijkheid die je hebt naar jezelf als persoon, maar zeker ook naar het bedrijf en je medemens.

Hoe ziet jouw geprogrammeerde toekomst eruit? Blijf jij onbewust keer op keer dezelfde dingen doen om mensen in beweging te krijgen? Lukt het niet om juist díe stap te maken die direct impact heeft op jouw resultaten? Dan is het tijd voor een goed gesprek! Graag kom ik met jou tot de kern van hoe jij jouw team en jouw bedrijf binnen korte deadlines doelgericht naar een hoger level tilt.

Executive Coaching is niet voor iedereen. Alleen als je brutaal eerlijk naar jezelf kunt kijken en vooral niet terughoudend bent is dit iets voor jou. De beloning is groot. De impact op jouw leven, zakelijk en persoonlijk, zal van onschatbare waarde zijn.

Succesvolle mensen hebben allen één ding gemeen. Ze beslissen in het moment. Ik kijk ernaar uit om met je te spreken.

Het resultaten-programma

Het resultaten-programma is bedoeld voor de manager die direct resultaat wil boeken en hierdoor een krachtige boost wil geven aan zijn of haar zakelijke en persoonlijke leven.

Je ontdekt waarom écht succesvolle mensen zo succesvol zijn. Wat ze weten, leven en dagelijks toepassen, waardoor ze zich onderscheiden van anderen.

Uitzonderlijk succes creëren is bijzonder simpel, maar zeker niet makkelijk.  Wil je weten of dit programma iets voor je is, neem dan contact op. Ik kijk ernaar uit om met je te spreken.

Reacties van cliënten

"Een gesprek met Anita. Vriendelijk, respectvol en vertrouwelijk. Maar ook eerlijk, direct en volledig uit mijn comfortzone. De resultaten spreken voor zich."

T. Cornuijt

"Onbewust leefde ik in een cirkel. Ik zat niet goed in mijn vel, met zelfs baanverlies tot gevolg. Anita heeft me bewust gemaakt en wist de kern te raken. Bijzonder! Binnen 2 maanden had ik een nieuwe baan en creëer ik nu het leven wat waard is om te leven."

M. van den Abbeelen

"Ik ben manager binnen een groot supermarktbedrijf. De werkdruk is hoog. Samen met Anita heb ik de balans gevonden om de resultaten te behalen én een goede people-manager te zijn. Ik vind mijn werk weer leuk."

A. Vaassen

"Ik bleef trekken en duwen aan mijn team. Het trok alle energie uit me weg. Nu weet ik waar het aan lag. Ik ben getransformeerd en mijn team is in beweging."

M. van de Riet

Contact