Over Anita

Anita Meeuwsen is een zeer doeltreffende coach, resultaat katalysator, succesvol ondernemer en mentor voor vrouwen naar de top.

Haar uitgangspunten zijn bewustwording, ontwikkeling en resultaat creëren. Dit zorgt voor groei en expansie op het persoonlijke en zakelijke vlak van haar cliënten. 

Door haar jarenlange ervaring als coach, manager en leidinggevende is Anita in staat om te observeren en te luisteren zoals maar weinig mensen dat kunnen. Haarscherpe analyses, open en eerlijke benadering en brutaal eerlijke vragen hebben slechts één gevolg; keiharde resultaten.

Anita draagt een warm hart toe aan Stichting Make-A-Wish Nederland. Deze stichting vervult de wensen van kinderen met een levensbedreigende ziekte. Anita’s motto is dan ook: leef vandaag alsof het je laatste dag is. Geniet van ieder moment.

Anita werkt met zowel doorgewinterde als startende ondernemers, managers op topniveau en direct leidinggevenden binnen de meest uiteenlopende branches.

Deze mensen hebben allemaal één ding gemeen:

Ze delen een diepe passie voor hun werk en zijn bereid om alles op alles te zetten zodat ze krijgen wat ze willen en afkomen van wat ze niet meer willen.