Vrouwen naar de Top

Zelf heb ik jarenlang als manager bij het grootste supermarktbedrijf van Nederland gewerkt. Op managersniveau was het vroeger hoofdzakelijk echt een mannenwereld. In de loop der jaren zijn er steeds meer vrouwen op toonaangevende functies komen te zitten. Binnen de supermarktbranche, maar ook daar buiten.

Een goede balans tussen mannen en vrouwen aan de top, dat is voor het bedrijfsleven van essentieel belang. Vrouwen zijn sensitief, goed in samenwerken, flexibel en kunnen bijzonder snel schakelen. Zet deze vaardigheden in en ze leveren uiteindelijk keiharde euro’s op.

Een vrouw aan de top is krachtig, authentiek, betrokken en zichtbaar.

Als alleenstaande moeder van 3 prachtige dochters weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om je eigen verantwoordelijkheid te nemen in het leven. Onafhankelijkheid zorgt voor vrijheid en een sterk en krachtig leven. Dit betekent dat je moet investeren in je eigen persoonlijke groei. Waar sta je nu, waar wil je naar toe en wie moet je daarvoor zijn?

Creëer voor jezelf een mindset die zorgt dat jij jouw doelen verwezenlijkt. Stippel je carrière uit. Bepaal je eigen promotie. Start een eigen bedrijf. Zorg dat je bedrijf winstgevend wordt. Creëer meer tijd met je kinderen. Zorg voor een waardevol sociaal leven. Wat je ook van plan bent, stop vooral niet met groeien.

Wil jij jouw carrière een boost geven? Ben jij een starter of speel jij al jaren met het idee om jouw eigen bedrijf op te starten? Neem contact op. In een vrijblijvend gesprek komen we tot de kern van wat jou in de weg staat.

Het resultaten-programma

Dit resultaten-programma is speciaal voor vrouwen die hun zakelijke en persoonlijke leven een krachtige boost willen geven.

In 90 dagen genereer je voor jezelf alle antwoorden op de vragen waar je bewust of onbewust mee rondloopt. Tijdens de enerverende Kick Off dag neem ik je 8 uur lang mee in de wereld van Powervrouwen en krijg je heldere tools aangereikt waar je direct mee aan de slag gaat.

Wie zitten er in het programma:

De vrouwelijke ondernemer die klaar is voor de volgende stap en net een beetje hulp kan gebruiken.

De zakenvrouw die helder voor ogen heeft welke resultaten zij wil boeken, maar nog niet helder voor ogen heeft hoe dat voor elkaar te krijgen.

De allround powervrouw die alle ballen in de lucht houdt en daarnaast ook graag meer tijd voor zichzelf wil.

Vraag jij je af of dit programma iets voor jou is, neem dan contact met me op.

Reacties van cliënten

"Werken met Anita heeft mijn leven veranderd. De energie en de kracht van Anita is aanstekelijk. Ik ben een onafhankelijke sterke vrouw geworden, die van geen stoppen weet."

L. Nagtzaam

"In 3 maanden tijd is mijn omzet verdubbeld en besteed ik meer tijd met mijn gezin."

P.A. Boersma

Contact